fredag, august 15, 2008

utropstegndager er søte

hei!

i dag er en utropstegndag igjen. jeg liker mye bedre utropstegndager enn punktumdager, egentlig.

jeg stod opp tidlig i dag, jeg, klokka elleve. fordi jeg trodde jeg og folka mine skulle begynne tidlig med greiefiksinga. men, neida; her sitter jeg fortsatt, da. men, jeg skal stikke snart, bort til tina igjen. det blir nok koselig, som alltid. greiefiksing er genialt.

seinere skal vi som sagt til torunn. overnattingsprinsipp er alltid like herlig. jeg tror det blir grilling, og sikkert film, og ellers bare massevis av genialitet. torunn ringte isted og spurte om hva jeg ville ha til mat i kveld. men, jeg hadde ikke peiling, som alltid, når folk spør hva jeg vil ha til mat. jess, der har du meg; valg har alltid vært en av mine svakeste sider, haha.
hun spurte om jeg ville være med på øra, men det kunne jeg ikke, siden julie og elin kommer og henter meg sånn ca hvert øyeblikk. æsj, jeg får dårlig samvittighet, selv om jeg faktisk har en sinnsjukt god grunn til ikke å ha tid til å gå på øra. men, vi skal kjøpe sjokolade etterpå, tror jeg. det er alltid et must å ha med sjokolade til sjokoladefontena når vi skal til torunn. for ja, vi kjøpte faktisk sjokoladefontene til henne i 16 års-gave. er ikke vi kreative? haha.

men, nå må jeg stikke å pakke; veit ikke om jeg rekker det seinere.

vi snakkes! ha det nydelig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg liker bedre punktumdager, enn utropstegndager, de er streeess. knis. men men men, sjokoladefontene? BUY ONE FOR ME : D

ida sa...

hah, da tenker vi forskjellig. punktumdager står for tristskummelthumørting i mitt hode, haha.

sjokoladefontene er genialt, virkelig. noe som bør prøves! :D hihi.