mandag, august 18, 2008

randomness

rett og slett. fordi jeg ikke har noe bedre å ta meg til.

jeg var på sånn skolemøteting i dag, jeg. det var egentlig utrolig skummelt, men det gikk greit. basisgruppa mi så fin ut, og timeplana så overlevbar ut. lærerne var skumle, okei, men jeg hadde ikke forventa noe annet heller. jeg må vel ærlig innrømme at jeg blei litt overraska da jeg fant ut at alt datautstyret så ut til å være fint på plass, og alle bøker bestilt, og alt så egentlig bare fint ut. så, da er det egentlig bare å vente å se. vi slipper å begynne klokka åtte mer enn to dager også, faktisk. jeg var veldig innstilt på at vi skulle begynne åtte hver dag. og noe av det fineste; en dag er vi faktisk ferdig klokka to. de andre dagene må vi være til halv tre, men, gud; jeg hadde forventa at torturen skulle vare helt til rundt firetida hver dag. så ja; egentlig er jeg fornøyd. var litt kjipt å måtte stå opp tidlig nest siste feriedag, bare for å gå på et skolemøte, men jeg var faktisk ikke så uendelig trøtt som jeg hadde venta at jeg skulle være.

jeg kom hjem for ikke lenge sida. nå sitter jeg her da, skriver blogg, leser blogger. tar det egentlig helt chill. jeg veit ikke hva som skjer i dag; får ta det som det kommer.

nå skal jeg ihvertfall gå å lese mer av snømannen av jo nesbø, som jeg akkurat har begynt på, ja, jeg er treig!

vi snakkes, kjære folk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa, du er litt treig. Jo Nesbø er må-lese-materiale. (Jeg elsker mannen) Ogog, skolen.. hihi, onsdag braker det løs. Helvete som jeg gruer, gleder meg. Er fylt med med med... ekstase? :p haha

ida sa...

gud, jeg er så sinnsjukt dårlig på å svare på kommentarer. men, jeg skal skjerpe meg. for, det er jo genialt å svare på kommentarer, for; kommentarer er koselige. jaa. så veit vi det.

jo nesbø er supergenialistisk. hvem elsker vel ikke den mannen?

og, da var det vel ikke mer å svare på. hihi, jeg har fått kommentarsvaredata, ellernoe :D