onsdag, august 27, 2008

onsdagsopplegg. og det var det.

hallo, igjen. og atter igjen.

da var det onsdag, igjen onsdag. jeg føler at det alltid er onsdag. eller, kanskje jeg heller burde si ukedager generelt, de er så like, alle sammen. men, jada, jeg kommer meg gjennom dem, og det er vel ikke verst bare det! se der ja, der har vi allerede begynt å tenke positivt, hva er vel ikke bedre enn å starte et blogginnlegg med noe slik? ja, da kan vi starte på resten av innlegget med nytt mot. vakkerhet.

i dag var det skole. masse skole. vi starta like så godt med dobbeltime naturfag i dag også, vi. det gjorde vi i går også, sånn hvis jeg skulle ha glemt å nevne det, (noe jeg er ganske sikker på at jeg har glemt). jeg må ærlig innrømme at naturfagtimer går utrolig sakte for tida, ihvertfall når de er doble. det kan jo selvfølgelig ha noe å gjøre med at jeg aldri har vært noe særlig supernaturfagentusiast også, da. resten av skoledagen, bestod av masse ikt, (jeg har fortsatt ikke fått nett på skolen, noe som begynner å bli ganske så kjipt i lengden), midttime, som de fleste av oss brukte til arbeidstime, (selv om jeg ikke hadde noe å gjøre, på grunn av at jeg ikke fikk henta noe, siden jeg ikke har nett), og til slutt dobbeltime norsk.

etter skolen, var det å dra hjem ei lita stund, før det var korøving. utrolig genialt, som alltid! hah, jeg føler at vi har litt dårlig humor, men, det skal man vel ikke snakke om i en blogg som denne? *knise masse, fordi man har fritids*

og etter det, har dagen bestått av hotel cæsar, dusjing og daffing. snart blir det vel tyskglosepugging. føler ikke akkurat for det, men, det må vel gjøres. nå har jeg en enda sterkere følelse av at det blir gloseprøve i morgen.

noe som er veldig herlig, er at vi får fri første time i morgen! det stod naturfag på plana, og naturfaglæreren informerte om at den timen kun skulle brukes hvis vi skulle gjøre forsøk, og heldigvis skulle vi ikke gjøre forsøk i morgen. da blei jeg glad, virkelig. da slipper jeg å stå opp klokka sju. jeg veit jo at jeg ikke har noe som helst å klage på, jeg har nemlig lest søte blogger, hvor folk skriver at de både må stå opp klokka fem og seks, så, jeg har ingenting å si, rett og slett. men, det må vel være lov å være litt glad, når man får sove en time ekstra?

hah, i dag var det visst morsomtkoselig å skrive blogg. selv om jeg ikke har noe interessant å skrive om. som vanlig.

veit du hva? torunn kommer hjem om fire uker! fire uker! det er ikke så sinnsjukt lenge til, da! selv om det så absolutt er lenge til, så tyder det på at tida har gått framover. litt, ihvertfall.

men, nå har jeg ikke mer å skrive, egentlig. vi snakkes! nyt dagene, de er trossalt veldig verdifulle.

2 kommentarer:

Isabel sa...

Jeg liker å lese bloggen din, jeg! ^^

Og snaaart er det helg :)

Men; hvordan får du sånn "personlig melding" øverst i bloggen, før innlegga? Stilig:)

klem<3

ida sa...

hihi, det er bra du leser, isabel! :D ingenting er koseligere ^^

jeg ser at du allerede har fått til sånn ting i bloggen din, så jeg orker ikke å forklare det, hihi.

klem <3