onsdag, august 13, 2008

Jeg takler ikke å finne på titler. Så, derfor;

Hei!

Veit du hva? Egentlig føler jeg ikke for å skrive, men, jeg gjør det likevel, fordi jeg kommer til å angre masse seinere hvis jeg ikke skriver fordi jeg ikke gidder.

Bursdagsfeiringa til Elin var super!
Først var det altså kakebaking til Julie, sammen med Julie (sjokker?), Tina og torunn. Utrolig koselig, og kakene blei veldig fine. Ja, kakene, det blei faktisk to! En krønkikake, og en heartagramkake.

Vi gikk bort til Elin i åttetida, og der begynte vi med gaveåpninga med en gang. Ute, faktisk. Hun blei glad for genialistgaven vår! Hihi.
Etterpå var det kakespising og babling. Gud, så mye sjukt vi babla om. Men, det er sånn det skal være, og jeg trives veldig godt med det!
Seinere var det pizzaspising og filmseing. Ja, vi spiste kake før pizzaen! Haha, vi trives som litt onvendte.
Vi så ”Flash Dance”, en film jeg faktisk ikke hadde sett før. Nesten litt flaut ikke å ha sett den... Den var ihvertfall veldig søt! Eller, skal jeg si kul? Jeg veit ikke.
Vi bestemte at Torunn skulle overnatte hos meg den natta, slik at hun ikke trengte å dra helt hjem til Øksendalen. Og sånn blei det. Vi gikk vel fra Elin sånn i to-tida, men jeg og Torunn gikk ikke hjem før i fem-tida; vi gikk seriøst bare rundt på Øra og surra i tre timer. Vi babla masse da, og det var utrolig koselig! Vi kom til mange smarte konklusjoner i løpet av natta! Hihi.

Vi sovna vel i seks-tida, og stod ikke opp før rundt halv to. Elin kom i totida, og så gikk alle tre på Øra. Vi kjøpte mat, spiste mat, og jeg og Elin venta mens Torun var hos tannlegen. Så var det bare litt rundtgåing på Øra i noen timer. Jeg stakk i femtida, for å gå i familieselskap til Åse. Var koselig det; spiste taco og kake, og snakka med slekta. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og nå sitter jeg bare her da, skriver blogg, snakker med folk på msn, og gjør ellers ingneting. Men, funker greit det. jeg veit ikke hva som skjer resten av kvelden; får se hva den bringer, eller noe lignende.

Jeg har vel ikke mer å bable om, egentlig. Håper alle har hatt en veldig fin dag, og at alle får en nydelig kveld og natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

det høres jo ut som om du har hatt det koselig : D Og det er braa. og det å gå lange turer, uten hverken mål eller mening, eller i alle fall koselig. <3