onsdag, august 13, 2008

blogginnlegg; på grunn av mitt rotete hode

jaa. jeg følte for å skrive et blogginnlegg for min uorganiserthet. det vil si; uten en eneste liten stor bokstav, uten en eneste gang å tenke over mine medviljeordsammensetningsfeil, altså; skrive sånn som ida alltid gjør når hun skriver uviktige ting, bortsett fra bloggen sin. og; selvfølgelig; med masse semikolon, fordi de er søte. neida, jeg skal ikke overdrive. jeg har liksom lovt meg selv at bloggen min faktisk skulle se bittelitt seriøs ut, uten medviljegramatikkfeil, som bare små bokstaver etter punktum, osv. jeg er gramatikkperfeksjonist, men akkurat de store bokstavene, kan jeg spare meg for, men jeg tenkte jeg skulle late som om jeg elsket dem i bloggen. så lenge funka det. men, jeg tror dette er fågangstilfeller, jeg håper ihvertfall det.

og jeg aner egentlig ikke hva jeg skal fylle dette blogginnlegget med. kanskje jeg bare skal fjerne litt rot fra hodet mitt, eller noe lignende? jeg veit ikke.

jeg glemte å nevne den herlige hettegenseren jeg kjøpte på øra i dag. gud, jeg elsker den. den er svart og supermyk, og i størrelse large. fordi; store hettegensere er bedre enn små, selv om størrelse large egentlig er to-tre størrelser for stor for meg. jess, der har du meg.

og så må heller ikke den gigantiske sjokoladeposen jeg fikk av pappa og Åse i feriegave glemmes. ah, jeg blei glad i den, ganske så med en gang. jeg føler meg litt omgitt av feriegaver, egentlig. men, det er utrulig koselig.
har jeg forresten sagt at jeg er evig betatt av den nye simple plan-cden min? det er jeg ihvertfall. du finner omtrent ikke en herligere cd, etter min mening. og, når vi først snakker om feriegaver, så er telefonkiosken min snart tom for karameller. det er utrolig trist, faktisk.

jeg er tristglad, påenmåte. det er litt komplisert. jeg har akkurat blitt kalt engel, og grunnen er egentlig ganske trist, så egentlig er det bare teit. og derfor passa dette inn i mitt uorganiserte blogginnlegget mitt. ja; jeg har lest bloggen til astrid, og hun påvirka meg med uorganiserthet. og i bloggen hennes fant jeg også ut hvorfor rommet mitt alltid er rotete; fordi hodet mitt er rotete og uorganisert. jaa. jeg liker konklusjoner jeg stjeler fra andre, selv om jeg alltid har vært av denn oppfatning at man ikke skal stjele.

og ellers? skjer det lite. verden er skummel. ellerrnoesånnt. veit du hva? isted følte jeg meg poetisk. ler du? fint; for det gjør jeg også. det er så myemyemye bedre å skrive med små bokstaver enn med store. fordi, det er mer meg, ellernoe. gud, jeg kommer til å være så uendelig flau over dette blogginnlegget i morgen, jeg kommer trolig aldri til å tilgi meg selv at jeg publiserte noe så uendelig meningsløst. men; jeg føler meg litt meningsløs akkurat nå.

det er bare ei uke til skolen begynner. på onsdag er vi visst tilbake i fengselet igjen. det er skummelt så fort sommerferien har gått. men, egentlig gleder jeg meg litt til høsten også, fordi den er fin. og egentlig liker jeg den, selv om den er iskald. men, jo; fin. fin på en merkeligvakker måte.

jeg må rydde skrivepulttingen min i dag. eller i morgen. eller en fin dag. jeg veit ikke; den flyter ihvertfall over av karamellpapir, bøker, cder, ark, armbånd, uglydolls, øretelefoner, fjernkontroller, (ok, bare en), bilder, sokker, osv. skjønner hva jeg mener med at det trengs en grundig opprydning?
og nå skal jeg gå å kaste alt karamellpapiret mitt. snart. tror jeg. jeg håper det, ihvertfall; jeg klarer ikke at det ligger der mer enn noen ganske få sekunder til. og så skal jeg hente den genialistiske kinesiske fingertingen som fortsatt ligger i jakkelomma på jakka som jeg lånte av mamma. ah, jeg er blitt glad i jakka til mamma. hah. jeg har fritids.
nå skal jeg slutte å bable. fordi; jeg har ikke mer å bable om. eller, egentlig har jeg faktisk det. jeg kunne sittet her og skrevet usaklige og ufornuftige ting i timesvis. forresten; har du tenkt over hvor mange sinnsjuke måter det er å skrive ordet faktisk feil på? det har jeg, faktisk, eller fkatis, eller faktsik, ellernosånnt. fordi; jeg liker det sånn, ellernosånnt.

jeg skal gå når simple plan-cden min er ferdig, jeg tror siste sangen kommer snart. og etterpå skal jeg høre på my chemical romance-cden min, fordi jeg ikke har hørt på den på evigheter. og, fall out boy-cden min har kult cover. det er rundt. eller, kødda; det har runde kanter. nesten. nei; jeg kan ikke kalle dem runde, jeg må kalle dem mindre spisse, for det er det de er. mindre spisse kanter. jaa. fall out boy-cden min har mindre spisse kanter.

jeg håper det blir sol i morgen, sånn btw. fordi sol er fint. og den minner meg om sommeren som snart er slutt. nå regner det, tror jeg. det regna ihvertfall isted. jeg har blanna følelser når det gjelder regn, det er både pent og skummelt på samma tid. som om noen bryr seg.

jeg håper alle har det finfintnydelig, ogsånn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha. joda, det er greit å stjele i fra meg, tror jeg. haha, og, bloggen din er koselig ida, samt, usakeligheter er viktig dem også, fordi.. det er noe av det som minner oss på at vi er bare mennesker, og ikke noen forbanna roboter. det er i alle fall slik jeg tenker, pluss; små bokstaver er koselig. det er noe over dem, selv om det er viktig å ikke la det bli uvane. haha

ida sa...

ja, jeg liker usaklighet. jeg tror personligheten min ville blitt ganske så kjedelig hvis jeg ikke hadde inneholdt en så stor porsjon usaklighet som det jeg gjør.

jeg tror jeg har greid å gjøre småbokstavene til en uvane. det er skummelt. men, jeg vil ikke slutte å bruke dem heller. jeg greier som regel å omstille meg når jeg må bruke store bokstaver, og det er vel det viktigste. :)