onsdag, september 17, 2008

tristhet, tomhet, stillhet.

hei.

da var det torsdag, og snart helg. herlig.

dagen i dag har egentlig vært utrolig trist. da jeg kom hjem fra skolen i dag, fant jeg ut at min kjære lille søte dverghamster, Prins Loffen Pels var død. det var sinnsjukt trist, seriøst. han var jo forsåvidt gammel til å være en hamster, men det er jo uansett sinnsjukt trist når noen dør. kjære loffen; du er dypt savnet, og høyt elsket, for alltid.
han fikk begravelse etter korøvinga, rakk det ikke før. ute i hagen, sammen med alle de andre dyra mine som er begravet der, ble ham begravet, den lille hamsteren. det var skikkelig fælt å legge det lille huset, med det lille hamstergullet ned i jorda, for så å spa jord oppå. men, jeg håper han har det bra der han er nå.

dessuten henta julie kattungene i dag. siden mamma nekter å ha dem i huset en dag lengere, måtte julie ta vare på dem, til vi finner et hjem til dem. for, det skal vi! ikke aktuelt at de små skjønningene skal avlives.

dagens høydepunkt, var i dag å snakke med natalie. det var utrolig koselig! jeg gleder meg masse til hun kommer neste helg!

og ellers, har det skjedd lite. må vel legge meg snart, tror jeg.
så, vi snakkes! ha ei fin natt.

2 kommentarer:

Isabel sa...

Kjære Loffen<3 Hvil i fred (A) Lille gutten....

Begravelsen hørtes fin ut ;) Men skjønner jo at ddet var trist!:/

All takknemlighet og honør til Julie som har tatt vare på kattungene!!:D

<3Glad i deg<3

ida sa...

ja, begravelsen var veldig fin. det var som sagt veldig trist, men han fikk ihvertfall ei fin grav, som forhåpentligvis blir enda finere snart, når jeg får fiksa gravstein. :)

det er utrolig herlig at julie kan ta vare på kattungene. avliving er ikke aktuelt. jeg er evig imot avliving.

masse glad i deg, kjære isabel <3