onsdag, juli 16, 2008

Stillhet, tomhet, ensomhet..

Hei igjen!

Ja, nå er det faktisk fem hele dager siden jeg skreiv her sist. noen som savner mine oppdateringer? Haha, neida.
Jeg har nå ihvertfall kommet hjem fra Natalie. Æsj, for en tragisk skrivemåte, men jeg tror egentlig jeg er sinnsjukt trøtt, derfor gidder jeg ikke å tenke mer over det. Sånn, glemt.

Jeg reiste dit på fredag. Tok ti over ett-bussen, og før jeg dro til busstoppet, rakk jeg ikke så mye mer enn å stå opp, og høre litt på lydbok.
Så var det å sitte tre timer på bussen, med en del merkelige, (haha), folk. Men, disse herlige fem dagene var så absolutt verdt bussturen.

Natalie og faren hennes kom og henta meg på Moa, ca klokka ti på halv fem, da bussen endelig var framme. Det var så utrolig herlig å se Natalie igjen! Vi dro hjem til henne, og vi gjorde egentlig ikke annet enn å bable, spise pizza, spise jordbær, bable enda mer, høre på lydbok, gikk en tur til busstoppet og tilbake, (noe vi bestemte oss for at skulle bli en daglig tradisjon mens jeg var der, men siden vi bare gikk dit to dager, vil jeg nok påstå at det funka ganske så dårlig). Vi la oss vel sånn ca i firetida, og på lørdag, stod vi opp i tolvtida, hvis jeg ikke husker helt feil.
Hva skjedde egentlig på lørdagen? Jo. Vi stod opp, spiste frokost, satt litt med dataen, osv. Så bestemte vi oss for å gå en tur sammen med Kamilla, søskenbarnet til Natalie. Turen ble utrolig koselig, vi gikk rundt Valen, og stoppa på butikken og spiste is. Turen bestod også av masse babling, selvfølgelig.
Seinere var det tacolaging, sammen med Vebjørn, (som også er søskenbarnet til Natalie). Hm, jeg lurer på om det kanskje ikke er sånn superlurt å fortelle så mye mer om den tacolaginga? Jeg tror seriøst vi nesten brukte to timer på å få ferdig den tacoen. Kjøttdeigsteiking var kanskje litt mer komplisert enn vi trodde? Og osten skal vel kanskje heller ikke ligge midt på kjøkkenbenken i en tragisk mølje? Det viktigste er at tacoen ble ganske så vellykka til slutt, og selv om en del ”problemer” oppstod innimellom, så vil jeg nok tørre å påstå at vi var tre fornøyde unger som satt der og gomla taco til slutt. Etterpå, så vi film og spiste godteri. Vi så ”switch”, jeg hadde faktisk ikke sett den før, og det bestemte Natalie og Vebjørn seg for at de så absolutt måtte gjøre noe med, og jeg er utrolig glad for at de tok en så klok bestemmelse!
Etter at Vebjørn hadde dratt, satt jeg og Natalie bare og prata, hørte på musikk og lydbok. Veldig koselig, selvfølgelig. Jeg føler at vi må kalle Evanescence - Fallen for disse dagenes utvalgte cd. Vi prata masse, og vi sovna ikke før i femtida, tror jeg.

På søndag var det å stå opp, og det meste av dagen bestod vel egentlig av chilling, (et nytt ord som jeg faktisk er utrolig stolt over at jeg har lært meg, haha). Det var med andre ord masse babling, datasitting, lydbokhøring, osv. Farmora og farfaren til Natalie kom på besøk, noe som også var veldig koselig. Vi blei da fullstappa av sjokoladekake, vafler, risboller og is. Herlig! På kvelden, så vi ”buddy”, en film som jeg heller ikke hadde sett, men som var utrolig bra! Regnet stoppa busstoppgåinga vår, noe som egentlig var litt kjipt. men, egentlig var det vel det at vi var litt for redde for å bli våte, eller noe sånnt som gjorde at vi heller foretrakk å sitte inne å høre på lydbok, i stedet for å gå ut å få den sårt tiltrengte friske lufta, haha. ”Jenta som lekte med ilden”, av Stieg Larsson, er nok den boka som blir kåra til disse dagenes bok. Dette er den andre boka i Milleniumstriologien, en utrolig herlig triologi. Jeg gleder meg noe så utrolig til å begynne å lese den tredje boka, når jeg en gang for somla meg til å bestille den, haha. Den boka brukte vi ihvertfall en del tid på i løpet av disse dagene, og boka framkalte både ekle følelser og en god del latter. Bøker som så absolutt må leses! Ellers, tror jeg ikke det skjedde så mye mer på søndag. Vi la oss, og jeg husker faktisk ikke når vi sovna, helt sikkert seint, som alle disse dagene.

På mandag, stod vi opp, og etter ei stund, kjørte vi til moa, for å hente elisabeth (søstera til Natalie), og kjæresten hennes Helge som kom hjem fra syden. Koselig å se igjen dem også! Etter vi hadde henta dem, (noe som faktisk tok sin tid), var det bare daffing, til vi tok vår andre tur til bustoppet, haha. Jeg trives faktisk utrolig godt på veien til, og på busstoppet!
På kvelden kom Vebjørn og Line, (ei venninne av Natalie), og vi spiste pizza, babla, sang singstar og spilte buzz. Ja, jeg tapte overlegent med hele null poeng i buzz! Proffhet? Jeg tror faktisk jeg fikk litt mer enn null poeng i den andre runden, heldigvis. Det var ihvertfall utrolig koselig!
Da de hadde dratt, var det mer av det genialistiske som jeg og Natalie alltid fordriver tida med når det ikke skjer noe spesielt, det som du, kjære bloggleser, sikkert kan helt utenatt nå, siden jeg har nevnt det en del ganger. Jeg tror ikke jeg trenger å skrive mer om mandagen, du kan nok tippe hva som skjedde videre? Hihi, det var uansett veldig genialt.

På tirsdag, var det først å stå opp, (som vanlig), og så drog vi på bowling med elisabeth, Vebjørn, Karoline, (tanta til Natalie), Andreas, Kristian, Benedicte og Emma, (som også er søskenbarna til Natalie). Da vi var på vei til bowlingen, fant vi plutselig ut at den ikke åpna før klokka tre, (da var klokka ca to), og vi løste enkelt og greit det problemet med å bå å kjøpe is på mC.Donalds. Vi var en ganske stor og livlig gjeng der vi satt og nøt isen, som faktisk var utrolig iskald. Etter en time med babling og isspising, dro vi bort på bowlingen, som endelig hadde åpna. Vi fikk to baner ved siden av hverandre, og jeg tror vi alle kosa oss masse. Det var så genialt at vi spilte to runder. For min del, gikk den første runden helt til et visst sted, mens den andre faktisk gikk litt bedre. Utrolig genialt uansett!
Vi dro hjem, og gjorde ikke så mye de to neste timene. Så kom Marte, (søskenbarnet til Natalie), og Kamilla og henta oss, og vi dro på kino. Vi så ”Sex And The City”, en utrolig bra film, som så absolutt må sees! Vi klarte selvfølgelig også å presse ned massevis av godteri, noe som selvfølgelig hører med på kino. Ellers var kinoturen veldig genialt, som alt det andre disse dagene.
Vi dro hjem, og resten av kvelden, fyllte vi med babling og alt det andre geniale som jeg har nevnt før. Vi blei ikke ferdig med vår kjære bok, noe som egentlig var litt kjipt, men, da har jeg noe å fordrive kvelden med.

I dag, stod vi opp klokka ti, fordi jeg måtte reise klokka elleve. Vi spiste frokost i absolutt trøtthet, og etter frokost, måtte jeg bare pakke ned resten av sakene, og reise, noe som egentlig var utrolig trist. Jeg satt på med Elisabeth, Helge og Hanne, (søstera til Helge) til Molde. Der møtte jeg mamma, tante og Sarah, (søskenbarnet mitt). Vi måtte ha med oss litt shopping før vi reiste hjem, selvfølgelig, og det ble ikke få poser vi måtte stappe inn i bilen etterpå. Jeg fikk både kjøpt meg klær, sko, veske, og en del annet. Så var det å kjøre hjem, og det var da det virkelig gikk opp for meg hvor stille ting var...

Kom hjem i halv sju-tida, og nå sitter jeg da bare her å skriver, meget klar over at jeg ikke har en ting å finne på hele resten av dagen. Stillhet, tomhet...

Jeg har vel ikke så mye mer å skrive, egentlig. Jeg gleder meg masse til Isabel kommer på mandag, seriøst! Hun klarer nok å fylle tomheta litt...
Helt til slutt; Tusen takk for fem utrolig herlige, geniale og fantastiske dager, Natalie! Jeg håper de blir gjentatt veldig snart, virkelig!

Ha en fin kveld, alle sammen!

1 kommentar:

Anonym sa...

lite du skriv åsså