søndag, juli 27, 2008

Søndag - Hjemme fra hytta, dagen før Isabel reiser.

Hei!

Da var det søndag, og vi var visst hjemme fra hytta. Det er egentlig helt utrolig at tida har gått så fort som den har gått.
Helga var veldig fin, virkelig. Vi reiste opp på fredag, egentlig utrolig alt for tidlig. Vi stod opp utrolig tidlig; klokka halv elleve. Det var nydelig vær, og vi brukte mesteparten av tida til å bakle, lese Naruto-bok, høre lydbok, osv. Utrolig koselig. Det skjedde vel egentlig ikke så mye spesielt på fredag, sånn egentlig.

På lørdag var det fortsatt like fint vær. Vi sov skikkelig lenge, vi hadde vært oppe til seks på fredagskvelden. Jeg må bare si litt om fredagskvelden. Vi satt nemlig og sang barnesanger og mimret en veldig lang og koselig stund. Men, ja, lørdagen. Vi spiste en utrolig sein frokost, bestående av baguetter, sånn hvis det skulle være av interesse. Vi planla å gå å bade, siden det var så utrolig varmt ute, men tror du det blei noe av? Neida; lørdagen bestod ihvertfall på begynnelsen, for det me4ste av daffing. Men, det var utrolig koselig. Vi spiste godteri, og Julie leste masse Naruto. Det er sjukt hvor fort det går å lese ut to Naruto-bøker.
Seinere, gikk vi bort til stedet hvor det skulle være fest om kvelden. Det var egentlig veldig få personer der til å begynne med, men det tok seg veldig opp etterhvert. Det ble veldig koselig! Masse san, musikk og babling.
Vi gikk vel hjem i to-tida, og vi la oss i halv fem-tida, for å få litt mer ut av dagen enn vi gjorde på lørdag. Men, i dag stod vi ikke opp noe tidligere i det heletatt, så det kan vel diskuteres hvor mye mer vi fikk ut av dagen, haha. Men, dagen ble veldig fin; oppståeing, daffing, leste det siste kapitlet av Naruto-boka, reise hjem. Vi kom hjem litt før seks, og det har egentlig skjedd veldig lite, bortsett fra dusjing og spiseing.

Dette var den siste hele dagen Isabel var her. Bussen hennes går klokka ti over halv fire i morgen, og jeg er hellig overbevist om at det kommer til å bli sinnsjukt stille når hun drar. Gruer meg virkelig, gjør jeg.
Men, før hun reiser, skal vi rekke å bake sjokoladeboller og skolebrød sammen med Tina og Julie. Det blir sikkert utrolig koselig.

Etter at Isabel har reist, drar jeg tilbake på hytta. Jeg veit ikke hvor lenge jeg blir der, men det blir nok en stund; enten til fredag eller søndag. Det vil si, at jeg ikke rekker å skrive blogg på en stund. Men, joda; det blir sikkert koselig på hytta, selv om jeg kommer til å savne folka mine, som faktisk har kommet hjem for å bli.

Jeg har vel ikke så mye mer å skrive om, bortsett fra at jeg vil takke Isabel for ei utrolig nydelig uke, som jeg aldri vil glemme!
Jeg håper alle har det fint, og sånn!

1 kommentar:

Julie sa...

uuh, herli skrift;tekst;ting :D e føle at denj va såå my bedre å meire meningsfull ennj min. men ja, d va meget minnerikt på denj turen. var veldi gla i den. håpe vi kan gjennta denj en gang :D iih.

savne dasseeen e ;D