fredag, desember 26, 2008

Jul; Herlighet

Hei!

Ja, da var det endelig på tide å skrive om jula. Oi, jeg føler allerede på meg at det blir vanskelig; Jula har nemlig så langt vært herlig. Og noe av det aller beste; Det er ennå igjen mye av den, som skal nytes til det ytterste!

Det har skjedd ganske mye siden sist jeg skrev, er derfor jeg rett og slett ikke har hatt tid til å skrive. Det som har skjedd, er jo egentlig ganske lett å oppsummere; Julepynting, baking, julegaveutdeling, god-jul-siing, osv, osv. Det var vel det meste av det dagene fram mot julaften gikk med til. Jeg må vel ærlig innrømme at jeg ikke husker alle dagene i detalj; De har nemlig vært ganske så like. Men, hva med da å gjøre det så enkelt og greit som å hoppe direkte til julaften? Alltid et like morsomt tema å skrive om.

Jeg stod vel opp i ni-tida, og det er faktisk en del seinere enn det jeg pleier på julaften, tro det eller ikke. Spiste julefroksot sammen med familien, og ellers var det selvfølgelig en del TV-seing, noe som faktisk alltid må være med på julaften. Etter en del sløving, dro vi bort til bestemor og bestefar, hvor hele pappas familie, og en del av Åses familie var samla for å spise en tredisjonell julelunsj. Det er alltid like koselig, og alltid like mye god mat. Virkelig en herlig start på jula! Jeg fikk også begynt litt på gaveåpninga, siden jeg ikke skulle være sammen med pappa-familien på seinere på julaften. Jeg fikk utrolig mye fint! Jeg fant ut at jeg ikke kan plukke ut spesielle ting jeg likte best, fordi at da ville jeg virkelig endt opp med å ramse opp alle julegavenene mine, rett og slett fordi at alle var så uendelig fantastiske. Jeg gikk i kirka klokka tre, sammen med Elin, Tina, Hanne og Julie. Det var utrolig koselig! Jeg har faktisk ikke hatt kirke-gang som noen viktig tradisjon i jula, selv om jeg har vært der et par ganger opp gjennom åra. Etter kirka, kjørte pappa meg rett til mormor og morfar, der jeg bestemte meg for at jeg ville feire julaften i år. Der var hele mamma-familien, (minus mamma, Inge, Martin og Lars, selvfølgelig), som altså ikke er så utrolig magne. Vi er faktisk en utrolig liten familie. Men, uansett hvor få vi var, så blei julekvelden utrolig koselig, med massevis av god mat, og mange genialistiske gaver! Jeg kan fortsatt ikke trekke fram noe spesielle gaver, men det gikk for det meste i smykker og armbånd, litt klær, (Jeg fikk faktisk ikke så mye klær som jeg pleier i år), en del cd-er, en del bøker, penger, kremer og parfymer, osv, osv. Virkelig genialistisk! Tusen takk til alle jeg fikk gaver fra!

Seinere på kvelden, så jeg og Sarah, (søskenbarnet mitt) Grease 2. Den var jo faktisk bra, selv om den er en oppfølger. Kom meg vel i seng i ett-tida, tror jeg.

Første juledag, stod jeg faktisk opp i ti-tida. Spiste julefroksot sammen med familien, og så skjedde det vel veldig lite, før i tre-tida, da jeg dro for å treffe pappa, Åse, Vegar, Sigurd og hele familien til Åse. Vi skulle spise middag hos onkelen og tanten til Åse, noe som var veldig koselig! Kom faktisk ikke hjem før i elleve-tida, og seinere på kvelden, skjedde det vel ikke så mye mer enn at jeg så på gavene jeg hadde fått, og så videre.

I dag; Andre juledag. Jeg stod faktisk ikke opp før litt før tolv, dusja, spiste frokost, og ellers har jeg bare sittet ved dataen. Seinere i dag er det familiemiddag hos bestemor og bestefar, og etter det igjen, er det kino med folka. Begge deler blir nok utrolig herlig!

Jeg har vel ikke så mye mer å skrive, egentlig. Jeg må bare få si at jeg håper alle har hatt ei fantastisk jul så langt, og at alle må fortsette å kose seg i jula! Jula er til for å nytes!

2 kommentarer:

Isabel sa...

Ida, jeg må bare få si det igjen; du skriver blogg på en sånn herligfantastisknydeligaktig måte. Jeg blir varm inni meg, og finner vel egentlig ut hver gang , at jeg savner deg no inn i helvete masse! =/

Hrmf. Det var ikke sånn jeg skulle starte kommentaren. Jeg skulle jo starte den med å si hvor skjønn julefeiring det virker som du har hatt så langt. Ja, seriøst da, alt høres så innmari koselig ut!!:D Hmm, tror ikke jeg greier å skrive en like god kommentar som du gjorde på mitt innlegg, jeg beklager det. Det er nemlig sånn at ja, hva skal jeg si? Det virker som om du har det herlig, og da er jeg glad :-)

Lov meg at du nyter resten av den herlige juletida full ut?!

Isa elsekr deg høyere enn himmelen, husk på det, alltid. (L)

Isabel sa...

Ehm.. mente selvfølgelig; Isa _elsker_ , ikke elkser. eller hva det nå var jeg presterte å skrive...

jaja.

Takk for meg.